Van Nahmen Frambozen Rabarber nectar is een verrassend lekker smakende nectar gemaakt van vers gesneden rabarberstengels, die net licht gesuikerd zijn. Het beste te serveren bij een temperatuur van 10-12°C.
Serveersuggestie
Fantastisch puur of gemengd met bruisend water of wijn. Serveer Van Nahmen Frambozen Rabarber Nectar bij salades en voorgerechten, vis, schaal- en schelpdieren, de Japanse en Franse keuken.
Rijnland, Duitsland
Voor het sap voor Van Nahmen Frambozen Rabarber Nectar worden twee rabarberrassen gebruikt: De Sutton en de Framboos. Deze worden geteeld door een kleine boer in het Rijnland. De twee variëteiten hebben rode stengels, hebben een delicate smaak en geven het sap een lichtroze tint.
Van Nahmen
Als familiale perserij houden ze bij Van Nahmen vast aan een beproefde traditie en persen wij al ons inheems fruit zelf. Onze meer dan honderd jaar oude traditie betekent dat we kunnen putten uit een schat aan ervaring.
€ 5,95
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
071012
Producent
Obstkelterei van Nahmen, Diersfordter Str. 27, 46499 Hamminkeln, Duitsland