Epicuro Nero d’Avola is een volle wijn met zachte, warme en elegante smaken van kersen en kruiden. Een heerlijke doordrinker. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Vlees
Epicuro Nero d’ Avola is lekker bij roodvlees gerechten, lamsvlees, wildgerechten en kaas.
Op dronk
Je kunt deze rode wijn nu drinken en tot 2026 bewaren.
Sicilie, Italië
Epicuro Nero d’Avola is afkomstig uit Sicilië. Ook dit gebied kent een eeuwenoude wijntraditie en is een van de grootste wijnproductiegebieden van Italië. Door de vulkaan de Etna kent het gebied rijke, vruchtbare bodems. De belangrijkste druif is de Nero d'Avola, welke voor zeer fruitige wijnen zorgt. Daarnaast zijn er veel andere inheemse druivensoorten te vinden, waar heerlijke wijnen van gemaakt worden.
Nero d Avola en Syrah
Epicuro Nero d’Avola is gemaakt van Nero d’ Avola(80%) en Syrah(20%) druiven.