ClickCease
Wit

Pfaffl Wien 1 2019

9,95
FLES
DOOS (6)

Pfaffl Wien 1 2019

Pfaffl Wien.1 is een heerlijke wijn gemaakt van drie druivensoorten: Riesling brengt het aromatische fruit, Pinot Blanc de body en structuur en Grüner Veltliner de kruidigheid. Drink deze witte wijn op een temperatuur van 10-12°C.

Lekker bij Asperges en wit vlees

Pfaffl Wien 1 is lekker bij witte en groene asperges en bij wit vlees, bijvoorbeeld bij wienerschnitzel met een schijfje citroen.

Op dronk

Je kunt de wijn nu drinken en tot 2023 bewaren.

Niederösterreich, Oostenrijk

Pfaffl Vom Haus Zweigelt wordt gemaakt door Paffl. In 1978 worden Roman en Adelheid Pfaffl op jonge leeftijd eigenaar van Weingut Pfaffl in Stetten, een dorpje net ten noorden van Wenen in de regio Weinviertel. Voor 1978 stond boerderij Pfaffl in het teken van het verbouwen van granen, aardappels en het houden van koeien en varkens. Er is in korte tijd veel veranderd. Paffl staat internationaal symbool voor Grüner Veltliner. Ze zijn zelfs door Wine Enthusiast verkozen tot European Winery of the Year.

Grüner Veltliner, Pinot Blanc, Riesling

Pfaffl Wien.1 is gemaakt van Grüner Veltliner, Pinot Blanc en Riesling druiven. Afkomstig van de wijngaarden 'Herrenholz' en 'Praschen', die zich bevinden op een plateau met een prachtig uitzicht over de stad Wenen. De bodem bestaat gedeeltelijk uit 'Flysch', een lokale benaming voor klei en zandsteen. De wijnstokken zijn ongeveer 17 jaar oud.
€ 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PF001
Pfaffl Wien 1 is een heerlijke wijn gemaakt van drie druivensoorten. Nu voor € 9,95 per fles.
Meer informatie
Type/kleur Wit
Wijnmoment Aperitief
Gerecht Gegrilde Vis
Fit in Mailbox Look to weight
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pfaffl Wien 1 2019
Uw waardering