Paul Mas Le Blanc is elegant met smaken van tropisch fruit, perzik en witte bloemen. Deze witte wijn heeft een rijke en fruitige afdronk met lichte minerale tonen. Drink deze wijn gekoeld op een temperatuur van 8-10°C.
Paul Mas Le Blanc is heerlijk bij de borrel, bij zeevruchten en bij gegrilde vis.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2026 bewaren.
Paul Mas Le Blanc komt uit de Languedoc, een regio die bekend staat om zijn kwaliteitswijnen, geproduceerd door het beroemde wijnhuis Paul Mas.
Paul Mas Le Blanc is gemaakt van een blend van viognier, vermentino, pinot gris, macabeu, sauvignon blanc, en colombard druiven. Na het blenden rust de wijn gedurende 4 maanden 'sur lie', wat bijdraagt aan de complexiteit en de smaakdiepte.
Ontdek meer over onze andere wijnen uit Zuid-Frankrijk en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.
Producent | Domaines Paul Mas, D 5 Route de Villeveyrac, 34530 Montagnac, France |
Totaal zuur in g / l (ca.) | 3.45 |
Restsuikers in g / l (ca.) | 2.5 |
Allergenen en ingrediënten | Bevat Sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 13 |
Land van herkomst | Frankrijk |
Wijngebied | Languedoc-Roussillon |
Druivensoort | Viognier |
Merk | Paul Mas |