Paul Mas Le Blanc is lekker bij de borrel, bij zeevruchten en bij gegrilde vis.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2024 bewaren.
Paul Mas Le Blanc is afkomstig van het beroemde wijnhuis Paul Mas uit de Languedoc.
Paul Mas Le Blanc is gemaak van een blend van viognier, vermentino, pinot gris, macabeu, sauvignon blanc en colombard druiven. Nadat het blenden klaar is rust de wijn gedurende 4 maanden op de lie.
Alcoholpercentage | 13 |
---|---|
Type/kleur | Wit |
Wijnmoment | Aperitief |
Gerecht | Gegrilde Vis |
Producent | Domaines Paul Mas, D 5 Route de Villeveyrac, 34530 Montagnac, France |
Totaal zuur in g / l (ca.) | 3.45 |
Restsuikers in g / l (ca.) | 2.5 |
Allergenen en ingrediënten | Bevat Sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 13 |