Cava Mont Marcal Brut Reserva is een fijne cava met smaken van rijpe appels, bananen en ananas. Drink deze Spaanse bubbel op een temperatuur van 8-10°C.
heerlijk bij Schaal- en Schelpdieren
Cava Mont Marcal Brut Reserva is lekker bij gegrilde vis, gevogelte of Schaal- en Schelpdieren. Bijvoorbeeld een heerlijke pasta Vongole
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2025 bewaren.
Penedès, Spanje
Cava Mont Marcal Brut Reserva is afkomstig van het wijnhuis Mont Marcal. Mont Marçal heeft zeker een naam te verdedigen als het op cava aankomt. Zij zijn de derde grootste producent in Spanje. Eigenaar Manuel Sancho en zijn dochters weten hun kwaliteiten bijna elk jaar te verbeteren door een goede organisatie en investeringen in nieuwe technologieën.
Macabeo. Xarel.lo, Chardonnay en Parellada druiven
Le Pinot Grigio par Paul Mas is gemaakt van Macabeo. Xarel.lo, Chardonnay en Parellada druiven. Elke druivensoort wordt apart geoogst en vergist en de oogst gebeurt machinaal. De eerste gisting duurt 12 dagen bij een temperatuur van 14-16°C, en de tweede gisting vindt plaats in de fles gedurende ten minste 15 maanden in de kelder.