The Chocolate Block heeft een goed evenwicht tussen fruit, kruiden en vanille. De wijn heeft een mooie afdronk met zachte tannines. In de neus vindt u bessen, donker fruit, peper en kruiden. Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Deze wijn is uitstekend bij lam, wild of eendenborst.
U kunt de wijn nu drinken, graag een uur voor het drinken decanteren en bewaren tot 2028.
Deze houtgerijpte rode wijn wordt gemaakt in Boekenhoutskloof, een van de meest gerenommeerde wijnhuizen in Franschhoek, Zuid-Afrika.
Deze heerlijke wijn is een blend van Syrah (64%), Cabernet Sauvignon (10%), Grenache Noir (14%), Cinsault (11%) en Viognier (1%). De wijn rijpt 12 maanden in Franse eiken vaten.
Ontdek meer over onze andere rode wijnen uit Zuid-Afrika en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.
Producent | Boekenhoutskloof Winery Excelsior Road Franschhoek 7690, Zuid Afrika |
Totaal zuur in g / l (ca.) | 5 |
Restsuikers in g / l (ca.) | 2,9 |
Allergenen en ingrediënten | Bevat Sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 14,6 |
Land van herkomst | Zuid-Afrika |
Wijngebied | Franschhoek |
Druivensoort | Shiraz |
Merk | Boekenhoutskloof |