Poggio Le Volpi Baccarossa heeft smaken van bosvruchten met hints van drop, chocolade en koffie. Zachte textuur Intense concentratie en een prachtige afdronk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Pasta
Poggio Le Volpi Baccarossa is lekker bij rijke vlees- en pasta gerechten, belegen kaassoorten.
Op dronk
Je kunt deze rode wijn nu drinken en tot 2027 bewaren.
Lazio, Italië
Poggio Le Volpi Baccarossa is afkomstig van het prijswinnende wijnhuis Poggio Le Volpi. Het wijnhuis is gevestigd in Monteporzio Cato, iets ten zuiden van Rome en heeft prachtige moderne kelders. De wijngaarden van Poggio Le Volpi beslaan 30 hectare. Poggio Le Volpi maakt al jaren toonaangevende wijnen in Lazio.
Nero Buono druiven
Poggio Le Volpi Baccarossa is gemaakt van 100% Nero Buono druiven. De wijngaarden zijn gelegen in de 'Colle degli Zingari' area, Olevano Romano in Lazio. Lazio ligt in het midden van Italië rondom Rome. De vulkanische ondergrond van lava en tufsteen verstrekt de perfecte voedingsbodem voor de druiven: kalium. 12 maanden rijping op 275 liter Eikenhouten en 4 maanden rijping op fles.