Masca del Tacco Susumaniello is elegant en krachtig met rijpe tannine, smaken van bosbessen en rijp rood fruit en met een lange afdronk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2025 bewaren.
Lekker bij Vlees en wild
Masca del Tacco Susumaniello is lekker bij gegrild rood vlees, bij lamsvlees, bij stoofschotels, bij wild en bij rijpe kazen.
Puglia, Italie
Masca del Tacco Susumaniello is afkomstig van het familiebedrijf Masca del Tacco. In 2010 opgericht door Felice Mergè en zijn vader Armando. Zij kochten een gebouw in Erchie, een klein stadje in de provincie Brindisi (Puglia), en knapten dit op. Bij Masca del Tacco staan traditie, identiteit en territorium hoog in het vaandel maar ook passie, toewijding en ervaring zijn waarden die door het bedrijf gedeeld worden.
Susumaniello
Masca del Tacco Susumaniello is gemaakt van 100% Susumaniello druiven. De druiven zijn met de hand geoogst. Gerijpt in stalen tanks en verschillende soorten houten vaten.