Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria is vol en krachtig met smaken van zwart fruit, kruiden en vanille. De smaak is zacht en complex tegelijk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2027 bewaren.
Masca del Tacco Primitivo di Manduria is lekker bij gegrild rood vlees, bij lamsvlees, bij stoofschotels, bij wild en bij rijpe kazen.
Masca del Tacco Primitivo di Manduria is afkomstig van het familiebedrijf Masca del Tacco. In 2010 opgericht door Felice Mergè en zijn vader Armando. Zij kochten een gebouw in Erchie, een klein stadje in de provincie Brindisi (Puglia), en knapten dit op. Bij Masca del Tacco staan traditie, identiteit en territorium hoog in het vaandel maar ook passie, toewijding en ervaring zijn waarden die door het bedrijf gedeeld worden.
Masca del Tacco Primitivo di Manduria is gemaakt van 100% Primitivo druiven. De druiven zijn met de hand geoogst. De wijn rijpt op de schil gedurende 20-30 dagen onder gecontroleerde temperatuur. Vervolgens nog 3-6 maanden in Franse vaten.
Ontdek meer over onze andere Masca del Tacco wijnen uit Puglia en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.
Producent | Masca del Tacco, Via Tripoli, 7, 72020 Erchie BR, Italië |
Totaal zuur in g / l (ca.) | 6,5 |
Restsuikers in g / l (ca.) | 15 |
Allergenen en ingrediënten | Bevat sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 14 |
Land van herkomst | Italië |
Wijngebied | Puglia |
Druivensoort | Primitivo |
Merk | Masca del Tacco |