Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria is vol en krachtig met smaken van zwart fruit, kruiden en vanille. De smaak is zacht en complex tegelijk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2026 bewaren.
Lekker bij Vlees en wild
Masca del Tacco Primitivo di Manduria is lekker bij gegrild rood vlees, bij lamsvlees, bij stoofschotels, bij wild en bij rijpe kazen.
Puglia, Italie
Masca del Tacco Primitivo di Manduria is afkomstig van het familiebedrijf Masca del Tacco. In 2010 opgericht door Felice Mergè en zijn vader Armando. Zij kochten een gebouw in Erchie, een klein stadje in de provincie Brindisi (Puglia), en knapten dit op. Bij Masca del Tacco staan traditie, identiteit en territorium hoog in het vaandel maar ook passie, toewijding en ervaring zijn waarden die door het bedrijf gedeeld worden.
Primitivo druiven
Masca del Tacco Primitivo di Manduria is gemaakt van 100% Primitivo druiven. De druiven zijn met de hand geoogst. De wijn rijpt op de schil gedurende 20-30 dagen onder gecontroleerde temperatuur. Vervolgens nog 3-6 maanden in Franse vaten.