Zantho Blaufrankisch Burgenland smaakt naar sappige en kruidige bessen, die worden ondersteund door een fijne zuurgraad en eindigen in een langdurige afdronk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2024 bewaren.
Vleesgerechten
Zantho Blaufrankisch Burgenland is lekker bij stevige vleesgerechten en gerijpte kazen.
Burgenland, Oostenrijk
Zantho's doel is om wijnen van hoge kwaliteit en gemaakt van inheemse druiven te produceren die in harmonie met hun omgeving zijn. Alleen de beste druiven van geselecteerde trossen worden geaccepteerd en gevinifieerd. Elke individuele wijn wordt nauwkeurig geregistreerd vanaf het begin op de wijnstok tot het bottelen van de fles - 100% traceerbaarheid als garantie voor de hoge kwaliteit van hun wijnen.
Blaufrankisch druiven
Deze wijn is gemaakt van 100% Blaufrankisch druiven. De druiven groeien in hun wijngaarden in de regio Seewinkel die wordt gekenmerkt door zijn droge, stenige en minerale bodems. De regio behoort tot de warmste en droogste plekken in Oostenrijk en biedt daarom de ideale omstandigheden voor de productie van prachtige onderscheidende rode wijnen. De fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij 30-32°C. De rijping is ook in roestvrij staal voor ongeveer 8 maanden. Vegan Friendly geproduceerd.