Paul Mas Le Rosé is lekker bij de borrel, bij lichte visgerechten en bij zomerse salades.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2025 bewaren.
Paul Mas Le Rosé is afkomstig van het beroemde wijnhuis Paul Mas uit de Languedoc.
Paul Mas Le Rosé is gemaakt van 40% Grenache Gris, 20% Grenache Noir, 20% Pinot Gris, 10% Cinsault en 10% Caladoc. Het druivenras Caladoc is een redelijke onbekend Frans druivenras, een kruising van Grenache en Malbec welke voornamelijk zijn aangeplant in de Zuidelijke gebieden van de Languedoc.
Producent | Les Domaines Paul Mas - Route de Villeveyrac - 34530 Montagnac - Frankrijk |
Totaal zuur in g / l (ca.) | 3,5 |
Restsuikers in g / l (ca.) | 2,5 |
Allergenen en ingrediënten | Bevat sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 12,5 |
Wijngebied | Languedoc-Roussillon |
Druivensoort | Grenache |