ClickCease

Klantenservice

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

  1. Kijk of uw vraag is beantwoord op de pagina Veelgestelde Vragen
  2. Stuur een e-mail naar klantenservice@voordeelwijnen.nl
  3. Gebruik het contactformulier
  4. Bel ons op telefoonnummer 085 - 401 5982

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur.

Over Voordeelwijnen

Voordeelwijnen.nl maakt onderdeel uit van de Conder Wines, een importeur en distributeur van wijnen , olijfolie , champagne en andere natuurlijke producten. Andere webwinkels die tot de Conder Wines behoren zijn Olivie.nu en MijnBioWijn.nl.

Conder Wines levert sinds 2002 aan groothandels, restaurants en bedrijven en via een aantal gecertificeerde webwinkels rechtsreeks aan consumenten.

Voordeelwijnen.nl heeft een groot assortiment aan wijnen, waarvan slechts een klein gedeelte op onze website staat. Wilt u een wijn aanschaffen en kunt u deze niet op onze website vinden stuurt u dan een e-mail naar klantenservice@voordeelwijnen.nl of neem contact op met onze Klantenservice via het telefoonnummer 085-401 5982. Wij zoeken de wijn graag voor u op.

Eigen wijnproeverij?

Wilt u zelf een wijnproeverij organiseren waar een ervaren sommelier u en uw relaties kennis laat maken met verschillende wijnsoorten? Wij zijn u graag van dienst met onze eigen ervaren sommeliers en vinologen.

Relatiegeschenken

Vanaf 1 november tot en met 31 december kunt u in onze Voordeelwijnen Cadeaushop terecht voor relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken. Wilt u uw cadeau personaliseren? Geen probleem, wij leveren ook maatwerk! Laat sleeves, tassen of kisten bedrukken en geef een persoonlijke touch aan uw geschenken. Houten kisten kunnen we ook laten graveren, voor een luxe uitstraling. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen en om alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk te komen bekijken.

Voordeelwijnen Cadeaushop

De winkel is geopend van 1 november tot 31 december 2021.

Donderdag tot en met zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

Wij ontvangen u graag op de Kerkweg Oost 217 , 2741 HE Waddinxveen.

Wilt u advies over relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 085 - 4015982.