ClickCease

Klantenservice

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

  1. Kijk of uw vraag is beantwoord op de pagina Veelgestelde Vragen
  2. Stuur een e-mail naar klantenservice@voordeelwijnen.nl
  3. Gebruik het contactformulier
  4. Bel ons op telefoonnummer 085 - 401 5982

Telefonisch bereikbaar maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30. Zon- en feestdagen uitgesloten.

Chat bereikbaar maandag t/m zondag  9:00 tot 20:00 uur.

Over Voordeelwijnen

Voordeelwijnen.nl maakt onderdeel uit van de Conder Wines, een importeur en distributeur van wijnen, champagne en gedistilleerde dranken.

Conder Wines levert sinds 2002 aan groothandels, restaurants en bedrijven en via een aantal gecertificeerde webwinkels rechtsreeks aan consumenten.

Voordeelwijnen.nl heeft een groot assortiment aan wijnen, waarvan slechts een klein gedeelte op onze website staat. Wilt u een wijn aanschaffen en kunt u deze niet op onze website vinden stuurt u dan een e-mail naar klantenservice@voordeelwijnen.nl of neem contact op met onze Klantenservice via het telefoonnummer 085-401 5982. Wij zoeken de wijn graag voor u op.

Eigen wijnproeverij?

Wilt u zelf een wijnproeverij organiseren waar een ervaren sommelier u en uw relaties kennis laat maken met verschillende wijnsoorten? Wij zijn u graag van dienst met onze eigen ervaren sommeliers en vinologen.

Relatiegeschenken

Wilt u advies over relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zijn van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur bereikbaar via het telefoonnummer 085 - 4015982.