Terrazas de Los Andes Chardonnay smaakt naar rijpe perzik en ananas in combinatie met de subtiele smaken van kokos, geroosterde hazelnoot en boter als resultaat van de rijping in eiken vaten. De kenmerkende frisheid blijkt uit subtiele en sprankelende smaken van limoen. Drink deze Chardonnay uit Argentinië op een temperatuur van 10-12°C.
Lekker bij Vis en Wit vlees
Terrazas de Los Andes Chardonnay is lekker bij de borrel, bij rijke visgerechten en bij wit vlees.
Op dronk
Je kunt deze wijn nu drinken en ook nog tot 2029 bewaren.
Mendoza in Argentinië
Terrazas de Los Andes Chardonnay is afkomstig van wijnmaker Terrazas de los Andes uit het Andes gebergte in Argentinië. Het is eigendom van het Franse wijnhuis Moët & Chandon. Terrazas de los Andes weet letterlijk de beste vruchten te plukken van het ruige Andesgebergte. De innovatieve en gepassioneerde wijnmakers hebben jarenlang elke millimeter van het gebied verkend om te weten te komen welk stukje grond op welke hoogte het best bij een druivensoort past. Het resultaat: de meest pure uitdrukking van iedere soort in overheerlijke, unieke wijnen.
Chardonnay druiven
Terrazas de Los Andes Chardonnay is gemaakt van 100% Chardonnay druiven uit wijngaarden die op 1.250 meter hoog liggen. Deze wijn heeft 8 maanden gerijpt in een combinatie van Eikenhouten vaten en roestvrijstalen tanks.