Arbos Nero d'Avola Merlot Vino Biologico heeft expressieve smaken van kersen en bessen. De wijn heeft een rijke, fluwelen smaak en zachte tannines in de afdronk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij klassieke Mediterraanse gerechten, zoals gekruid gegrild rood vlees en rijpe kazen.
Je kunt Arbos Nero d'Avola Merlot Vino Biologico nu drinken en nog tot 2025 bewaren.
Arbos Nero d'Avola Merlot Vino Biologico is afkomstig van Arbos, uit geselecteerde wijngaarden in Sicilië, Italië. Sicilië heeft het grootste gebied met wijngaarden van Italië en van hieruit is de wijnbouw naar de rest van Europa gekomen. De afgelopen jaren heeft dit historische eiland een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van de wijn. Op Sicilië ontwikkelt zich namelijk een uiterst moderne wijnindustrie, die moderne wijnen produceert die snel aan populariteit winnen. De lavagrond van de actieve vulkaan Etna is vruchtbaar en geschikt voor wijnbouw.
Arbos Nero d'Avola Merlot Vino Biologico is gemaakt van Nero D' Avola en Merlot druiven.
Alcoholpercentage | 13,5 |
---|---|
Type/kleur | Rood |
Wijnmoment | Diner voor twee |
Gerecht | Gegrild vlees |
Producent | Arbos, Sicilië |
Allergenen en ingrediënten | Bevat Sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 13,5 |