Yalumba Wild Ferment Barossa Shiraz is een volle, fruitige rode wijn. De wijn is zacht en vol met een fijne mineraliteit. Goede balans en een plezierige afdronk met smaken van rabarber, cheesecake en nootmuskaat. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 14-16°C.
Lekker bij gegrild vlees
Yalumba Wild Ferment Barossa Shiraz is lekker bij gerechten met gegrild vlees, zoals een varkensworstjes.
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en 2025 bewaren.
Barossa, Australië
Yalumba Wild Ferment Barossa Shiraz is gemaakt door Yalumba. Yalumba is een familiebedrijf dat sinds 1849 wijnen maakt. De zesde generatie runt het bedrijf nu. De wijnen worden modern gemaakt met het grootste respect voor de natuur. Ze verliezen nooit de traditionele sterktes uit het oog.
Shiraz druiven
Yalumba Wild Ferment Barossa Shiraz is gemaakt van 100% Shiraz druiven.