ClickCease
Wit

Wolfberger Hatschbourg Grand Gru Gewurztraminer 2017

18,45
FLES
DOOS (6)

Wolfberger Hatschbourg Grand Gru Gewurztraminer 2017

Wolfberger Hatschbourg Grand Gru Gewurztraminer heeft een intens gele kleur met gouden glinsteringen. Een explosie van tropisch fruit komt je uit het glas tegemoet, met hints van citrus en specerijen, die samen een krachtige en complex aroma vormen. Deze prachtige volle wijn is gul en vol in de mond, waarbij de smaak waarmaakt wat de geuren beloven. Drink deze witte wijn op een temperatuur van 10-12°C.

Lekker bij Aziatisch

Wolfberger Hatschbourg Grand Gru Gewurztraminer is lekker bij pittige gerechten en sterke kazen als Munster kaas.

Op dronk

Je kunt de wijn nu drinken en tot 2023 bewaren.

Elzas, Frankrijk

Wolfberger Hatschbourg Grand Gru Gewurztraminer is afkomstig van het wijnhuis Wolfberger uit de Elzas. Wolven kwamen tot de 19e eeuw voor in Frankrijk in het Vosges gebergte. In de Wolfberger legende trainde de boer de wolf om zijn druivenranken te beschermen tegen de wilde zwijnen die een desastreus effect op de wijngaarden konden hebben. Deze wijnboer kreeg de naam Wolfberger, wat vrij vertaald "wolvenherder" betekent.

Gewurztraminer druiven

De Gewurztraminer is een druif die zorgt voor wijnen met een volle body en krachtige aroma's. De wijn wordt gemaakt van druiven die aangetast zijn door edele rotting, welke laat geoogst worden. Dit zorgt ervoor dat het sap in de druiven zeer geconcentreerd is. 
€ 18,45
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
790
Wolfberger Hatschbourg Grand Gru Gewurztramineris een prachtige volle wijn. Nu voor 18,45 per fles.
Meer informatie
Type/kleur Wit
Wijnmoment Diner voor twee
Gerecht Aziatisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wolfberger Hatschbourg Grand Gru Gewurztraminer 2017
Uw waardering