Vigneti Zabu Il Passo Nerello Mascalese smaakt vol en zacht en heeft een warm en zwoel karakter met een lange, intense afdronk. Een zeer sappige wijn met veel frisheid. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Pasta
Vigneti Zabu Il Passo Nerello Mascalese is lekker bij pastas met rijke sauzen, kruidige vleesgerechten en kaas.
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2026 bewaren.
Sicilië, Italië
Fantini Group is een jong bedrijf dat in een paar jaar, dankzij een beleid dat telkens op zoek is naar de hoogste kwaliteit en marketing, is uitgegroeid tot een de toonaangevende exportbedrijven in Zuid-Italië.
Nerello Mascalese druiven
Vigneti Zabu Il Passo Nerello Mascalese is gemaakt van Nerello Mascalese druiven, een inheems druivenras voor Sicilië. De druiven zijn licht ingedroogd, waardoor het sap meer concentratie krijgt.