Van Nahmen Scheurebe Druivensap is een verrassend lekker biologisch druivensap gemaakt van Scheurebe druiven. Het beste te serveren bij een temperatuur van 8-10°C.
Serveersuggestie
Van Nahmen Scheurebe Druivensap is dankzij de zoetheid van de druif ideaal om te drinken als "spritzer", gemengd met bruisend water. Hierdoor blijft het fruitaroma behouden, maar verdwijnt de zoetheid wat naar de achtergrond. Als spritzer past het sap goed bij een avondhapje, maar ook bij niet zo sterke
Scheurebe
De druivensoort Scheurebe is genoemd naar Georg Scheu. Het is een kruising tussen de Riesling en de Bukett druif. De biologisch geteelde witte druiven voor het sap komen uit Rheinhessen. Door de vruchten zacht te persen, krijgt het sap smaken van de rijpe druiven.
Van Nahmen
Als familiepers houden we bij Van Nahmen vast aan een beproefde traditie en persen we al ons inheemse fruit zelf. Door onze meer dan honderd jaar oude traditie kunnen we putten uit een schat aan ervaring.