ClickCease
Biologische wijn

Van Nahmen Scheurebe Druivensap

6,95
FLES
DOOS (6)

Van Nahmen Scheurebe Druivensap

Van Nahmen Scheurebe Druivensap is een verrassend lekker biologisch druivensap gemaakt van Scheurebe druiven. Het beste te serveren bij een temperatuur van 8-10°C.

Serveersuggestie

Van Nahmen Scheurebe Druivensap is dankzij de zoetheid van de druif ideaal om te drinken als "spritzer", gemengd met bruisend water. Hierdoor blijft het fruitaroma behouden, maar verdwijnt de zoetheid wat naar de achtergrond. Als spritzer past het sap goed bij een avondhapje, maar ook bij niet zo sterke

Scheurebe

De druivensoort Scheurebe is genoemd naar Georg Scheu. Het is een kruising tussen de Riesling en de Bukett druif. De biologisch geteelde witte druiven voor het sap komen uit Rheinhessen. Door de vruchten zacht te persen, krijgt het sap smaken van de rijpe druiven.

Van Nahmen

Als familiepers houden we bij Van Nahmen vast aan een beproefde traditie en persen we al ons inheemse fruit zelf. Door onze meer dan honderd jaar oude traditie kunnen we putten uit een schat aan ervaring.
€ 6,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
071034
Van Nahmen Scheurebe Druivensap is een verrassend lekker biologisch druivensap gemaakt van Scheurebe druiven. Nu voor € 6,95
Meer informatie
Alcoholpercentage 0,0
Type/kleur Alcoholvrij
Gerecht Desserts
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Van Nahmen Scheurebe Druivensap
Uw waardering
Producent Obstkelterei van Nahmen, Diersfordter Str. 27, 46499 Hamminkeln, Duitsland
Flesgrootte in liters 0,75
Alcoholpercentage 0,0