ClickCease
Rode wijn

Laurent Miquel Père et Fils Syrah 2019

7,95
FLES
DOOS (6)

Laurent Miquel Père et Fils Syrah 2019

Laurent Miquel Père et Fils Syrah heeft een fijne structuur. In de geur zit donker fruit en een zweem van drop. Deze komen terug in de smaak, samen met zachte tannine en prettige zuren geven deze rode wijn een heerlijke ervaring. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.

Lekker bij Lamsvlees

Pere et Fils Syrah is lekker bij gebraden vlees, lamsvlees en bij rijpe kaassoorten.

Op dronk

Je kunt deze rode wijn nu drinken en tot 2023 bewaren.

Zuid-Frankrijk

Pere et Fils Syrah is afkomstig van het wijnhuis Laurent Miquel in de Languedoc. Père et Fils als vader en zoon , Henri en Laurent Miquel. Dit familiebedrijf weet met veel ervaring en jeugdige invloeden heerlijk wijn te maken met typisch Zuid-Franse stijl.

Syrah druiven

Pere et Fils Syrah is gemaakt van Syrah druiven. Na een vergisting in RVS vaten rijpt de rode wijn voor drie maanden in eikenhout. De rijping geeft de Pays d'Oc wijn extra vulling. De druivenstokken van de Syrah staan op een kalk, klei en stenen bodem. Een arme grond die voor landbouw ongeschikt zou zijn, maar voor druiven biedt dit juist kansen. De planten wortelen diep in een zoektocht naar water en voedingstoffen. Deze zoektocht levert de plant de beste aroma's op die opgeslagen worden in de druiven.
€ 7,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
0466437
Laurent Miquel Père et Fils Syrah heeft een fijne structuur. Nu voor € 7,95 per fles.
Meer informatie
Type/kleur Rood
Gerecht Lamsvlees
Fit in Mailbox Look to weight
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laurent Miquel Père et Fils Syrah 2019
Uw waardering