ClickCease
Rode wijn

Errazuriz Estate Pinot Noir 2017

10,95
FLES
DOOS (6)

Errazuriz Estate Pinot Noir 2017

In de Errazuriz Estate Pinot Noir zijn de smaken van aardbeien, kersen en pruim mooi met elkaar verbonden in deze sappige, frisse rode wijn, die in de afdronk een fijne hint van geroosterd brood heeft. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.

Lekker bij Vette Vis

Errazuriz Estate Pinot Noir is lekker bij Aziatisch en bij vette vis zoals zalm.

Op dronk

Je kunt deze rode wijn nu drinken en tot 2022 bewaren.

Aconcagua Valley, Chili

Errazuriz Estate Pinot Noir is afkomstig van Viña Errázuriz, opgericht in 1870 door Don Maximiano Errázuriz en geleidt door Eduardo Chadwick, nazaat van oprichter Don Maximiano. Wijnhuis Errázuriz wordt gezien als marktleider op gebied van Chileense kwaliteitswijn.

Pinot Noir druiven

Errazuriz Estate Pinot Noir is gemaakt van Pinot Noir druiven. Om een zo dynamisch en veelzijdig mogelijke wijn te krijgen wordt de Pinot noir druif tijdens zijn opvoeding gescheiden. 50 % rijpt rustig in lucht dichte rvs vaten, terwijl de overige druiven voor 8 maanden hun opvoeding genieten in Frans eiken. Zo proeft u in deze wijn zowel het frisse fruit terug alsmede een zacht hout gelagerde smaak. Deze Pinot Noir uit de Estate Series van Errazuriz komt uit de D.O. Aconcagua Valley, dit gebied heeft een mediterraan klimaat met warme zomerdagen met verkoelende avonden. Het grote verschil in dag en nacht temperatuur stimuleert de druif in zijn aroma ontwikkeling.
€ 10,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
0432046
Errazuriz Estate Pinot Noir is fris en smaakt naar rood fruit. Nu voor € 10,95 per fles.
Meer informatie
Type/kleur Rood
Wijnmoment Diner voor twee
Gerecht Aziatisch
Fit in Mailbox Look to weight
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Errazuriz Estate Pinot Noir 2017
Uw waardering