Cignomoro Pepe Nero Primitivo heeft smaken van rood en zwartfruit, maar ook van ceder en kruiden zijn duidelijk herkenbaar in de wijn. Een mooie gebalanceerde wijn met zachte tannines en een aanhoudende afdronk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Vlees
Cignomoro Pepe Nero Primitivo is lekker bij bij vlees gerechten met rode en donkere pasta sauzen.
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2023 bewaren.
Puglia, Italië
Bij Cignomoro draait het heel bewust om de keuzes die ze maken en gemaakt hebben. Ze hebben bewust voor Puglia gekozen, bewust voor de wijngaarden en om daar hun wijnstokken te laten groeien. Ze kozen hiervoor omdat ze geloven dat de ze hier wijn kunnen maken die spreekt. De kracht van de zon, wind en zee zorgen ervoor dat elke slok uniek is.
Primitivo druiven
Cignomoro Pepe Nero Primitivo is gemaakt van 100% Primitivo druiven. De wijn rijpt in Eikenhouten vaten gedurende 3 tot 4 maanden.