Carnivor Zinfandel is vol van smaak met elegante specerijen. De smaken van kersen en bramenjam vullen de hints van mokka en geroosterd eikenhout aan. De afdronk is lang en zacht. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Gegrild vlees
Carnivor Zinfandel is lekker bij gegrild vlees en rood vlees.
Op dronk
Je kunt deze rode wijn nu drinken en tot 2023 bewaren.
Californië, USA
Carnivor Zinfandel is afkomstig van Carnivor Wines uit Modesta in Californië.
Zinfandel druiven
Carnivor Zinfandel is gemaakt van Zinfandel druiven. Na een korte koude inweking om de extractie van kleur en tannine uit het fruit te bevorderen, werd de most gefermenteerd tussen temperaturen van 88-90°F. De wijn werd vervolgens gerijpt op Frans en Amerikaans eikenhout totdat de tannines waren verzacht en de wijnstructuur in balans was. Afkomstig uit eersteklas wijngaarden in Lodi. Lodi is al meer dan 150 jaar een vooraanstaand wijnbouwgebied in Californië en verdiende zijn reputatie als kwaliteitswijn aan de robuuste, fruitige en uitzonderlijk goed gestructureerde Zinfandel die er wordt verbouwd. De warme dagen en koele nachten van Lodi's mediterrane klimaat zijn ideale omstandigheden voor de teelt van intens rijpe druiven met behoud van de kenmerkende zuurgraad en structuur.