Op zoek naar unieke relatie geschenken?

Bent u op zoek naar unieke relatie geschenken. Geschenken waarbij uw relaties en uw medewerkers het gevoel hebben dat u een stap extra voor ze heeft gedaan en ze waardeert met een mooi cadeau. Voor speciale gelegenheden, verjaardagen of de feestdagen, die alweer snel voor de deur staan. Wij verzorgen het graag voor u!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben ons de afgelopen jaren toegelegd op het persoonlijk maken van relatiegeschenken door personalisering. Wij verzorgen niet alleen het wijncadeau, maar kunnen ook de personalisering, het inpakken, toevoegen van een persoonlijke boodschap en de verzending voor onze rekening nemen. Wij ontzorgen u graag en doen dat ook nog voor een scherpe prijs. Hieronder zetten wij op een rij wat de mogelijkheden zijn, zodat u een beeld heeft. Voor een gedetailleerde offerte kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag.

Personalisering

Wij kunnen uw persoonlijke boodschap in de vorm van een speciaal voor uw bedrijf ontworpen kaart met de boodschap daarop voor u maken. U krijgt een aantal ontwerpen van ons, waaruit u een keuze kunt maken. Wij voegen de kaarten toe aan uw relatiegeschenk.

Eigen etiket

Hoe leuk is het om uw eigen etiket te hebben op de fles die u uitgekozen heeft. Wij ontwerpen graag het etiket voor u en zorgen ook dat deze op alle flessen geplakt wordt, zodat uw eigen goede wijn aan uw relaties kunt geven. De doorlooptijd is kort, zodat u de tijd heeft om de relatiegeschenken ( al dan niet via ons) te verspreiden.

Verpakking Relatiegeschenken

Een goede fles wijn is ook goed verpakt. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u zoals: houten kisten met eigen logo erop gedrukt of erin gegraveerd, cadeauverpakkingen per fles, feestelijke verpakkingsfolie, etc.

Verzending Relatiegeschenken

Wij kunnen de verzending naar uw relaties voor u verzorgen. Wij pakken de relatiegeschenken in in speciale verzenddozen, versturen ze en houden u op de hoogte middels wekelijke track & trace rapporten zodat u kunt zien wanneer de pakketten zijn afgeleverd.

Ten slotte importeren wij veel mooie wijnen zelf, waardoor wij u een scherpe prijs kunnen bieden. De tussenschakels zijn er immers tussenuit gehaald. Reden te meer om een keer vrijblijvend met ons in gesprek te gaan.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via:

Telefoon: 085 - 401 5982

E-mail: klantenservice@voordeelwijnen.nl

Wij wensen u en uw relaties alvast prettige feestdagen.