Was je vrijdag 18 oktober bij Water & Wine 2019? Tijdens deze volledig verzorgde avond met (inter)nationale top DJ's heb je de beste wijnen en EARTH Water gedronken.

Wil je als horeca professional bestellen bel dan met onze klantenservice voor de horecaprijzen van deze wijnen: 085 - 401 5982

Deze wijnen heb je geproefd:

Montes Sparkling Angel

Montes Sparkling Angel is intens maar zacht van karakter. De smaak is fris met elementen van gedroogd fruit, walnoten en geroosterd brood. Een krachtige mousserende wijn van een hoog niveau. Drink deze mousserende wijn een temperatuur van 8-10°C.

Lekker bij de borrel, feestelijke gelegenheden en niet te pittig Aziatisch eten.

Bestel direct >

Montes Reserva Sauvignon Blanc

Montes Reserva Sauvignon Blanc is fris met een prettig mondgevoel en een zachte structuur. De afdronk is fruitig die lang aanhoudt. De wijn ruikt naar wit fruit zoals passiefruit, perzik en ananas. Drink deze witte wijn op een temperatuur van 10-12°C.

Lekker als aperitief of bij schaal- en schelpdieren of visgerechten.

Bestel direct >

Montes Cherub rosé de Syrah

Montes Cherub Rosé de Syrah heeft een verleidelijk droge rosé met een kenmerkend Syrah karakter met smaken van rijp fruit, zwarte kersen, blauwe bessen en een lichte kruidigheid. Drink deze rosé wijn op een temperatuur van 11-13°C.

Lekker als aperitief en bij sushi.

Bestel direct >

Montes Alpha Chardonnay

Montes Alpha Chardonnay is complex, vol, met een fantastische structuur door de invloed van het eikenhout. Drink deze bubbel op een temperatuur van 6-8°C.

Lekker bij diverse visgerechten (met saus).

Bestel direct >

Montes Twins red blend

Montes Twins Malbec Cabernet Sauvignon is een zeer soepele rode wijn met tonen van kruidige noten, verse koffie en goed afgeronde tannines in de smaak met een lange afdronk. Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.

lekker bij rood vlees en belegen kazen.

Bestel direct >