Online Horeca wijnen bestellen voor uw horecagelegenheid?

Met onze service en voorraad, heeft u altijd uw wijn in huis. Gemakkelijk online of telefonisch uw horeca wijnen bestellen, zodat u meer tijd over heeft voor wat echt belangrijk is. Onze wijnen hebben een goede prijs- kwaliteit-  verhouding waardoor u met enthousiasme en kennis de juiste wijn kunt presenteren en adviseren aan uw gasten. Snel, gemakkelijk en goed.

Wie zijn wij?
Conder Wines is een familiebedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe innoverende horeca wijnen. Deze wijnen moeten van een goeie prijs-kwaliteit zijn. Het liefst met een verhaal. Daarom werken wij samen met mooie wijnhuizen en importeurs.  Van de oude wijn wereld tot aan de nieuwe wereld. Dit zorgt ervoor dat ons assortiment niet alleen groot is maar ook erg divers. Dit maakt ons dé wijnleverancier voor de horeca.

Exclusiviteit van horeca wijnen:

Daarnaast is Conder Wines importeur van een groot aantal ( biologische) wijnhuizen en wijnen zoals Merwida uit Zuid-Afrika, Costa di Bussia Barolo uit Italië en Calmel & Joseph uit Frankrijk. Deze selectie van horeca wijnen zijn niet alleen van een mooie kwaliteit, maar hebben ook een prachtig verhaal en hebben vele internationale prijzen gewonnen.

De wijnen die wij voor de horeca verzorgen zijn voor het overgrote deel niet elders te verkrijgen, ook niet voor particulieren. U moet in staat zijn mooie wijnen te kunnen schenken zonder dat deze wijnen op “elke straathoek” te verkrijgen zijn. Onze horeca wijnen zijn dan ook niet in supermarkten te vinden.

Werkwijze:

Als horecagelegenheid wilt u nooit zonder uw voorraad horeca wijnen zitten.
Conder Wines vind dit net zo belangrijk als u. Wij garanderen dat uw wijn altijd op voorraad is en voor 17.00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Zo heeft u altijd uw horeca wijnen voordelig in huis en zijn ze gemakkelijk online of telefonisch te bestellen. Op deze manier pakt u uw wijnvoordeel, maar behoud u de betrouwbaarheid, het persoonlijke contact en de service zoals u gewend bent. Wij zijn altijd te bereiken via de telefoon, mail of chat.
Er zijn geen vaste contracten, u behoud uw flexibiliteit.

Indien gewenst om optimaal resultaat te behalen bieden wij ook trainingen aan voor uw personeel. Zodat ook zij zelfverzekerd uw gasten kunnen adviseren in een wijnkeuze.

Waarom kiezen voor Conder wines?

  • Voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis
  • Veel Wijnvoordeel
  • Altijd op voorraad
  • Persoonlijk contact en service
  • Divers assortiment
  • Samenstellen van een wijnkaart
  • Trainingen voor uw personeel
  • Mogelijkheid tot een eigen etiket voor uw bedrijf

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via:

E-mail: klantenservice@voordeelwijnen.nl

Telefoon: 085 - 401 5982