Nog 1 flessen op voorraad
Bernardus Santa Lucia Pinot Noir heeft een volle smaak met hinten van rood fruit en zwarte tannines.. Drink deze rode wijn uit Californië licht gekoeld op een temperatuur van 14-16°C.
Bernardus Santa Lucia Pinot Noir is lekker bij rood vlees, wild, pastagerechten, kazen en paté.
Je kunt deze wijn nu drinken en tot 2024 bewaren.
Bernardus Santa Lucia Pinot Noir wordt gemaakt Bernardus Winery in de wijngaarden in de Carmel Vallei. Deze zijn zorgvuldig beplant met diverse druivensoorten, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot. De Sauvignon Blanc en Chardonnay druiven groeien in koele zeeklimaten, namelijk in de Monterey Bay.
Bernardus Santa Lucia Pinot Noir is gemaakt van 100% Pinot Noir druiven. De druiven worden met de hand geoogst en vervolgens volgt een malolactische gisting, waarna de wijn wordt overgeslagen op edelstaal.
Alcoholpercentage | 13,1 |
---|---|
Type/kleur | Rood |
Gerecht | Rood vlees |
Producent | Bernardus Winery, 5 W Carmel Valley Rd, Carmel Valley, CA 93924, USA |
Allergenen en ingrediënten | Bevat sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 13,1 |