Bernardus Pinot Noir Rosella's Vineyard smaakt naar rode kers en cranberry die worden geaccentueerd door tonen van geroosterd eiken en kruiden. Een elegante en verfijnde wijn die deze prachtige wijngaard typeert. Drink deze rode wijn uit Californië licht gekoeld op een temperatuur van 14-16°C.
Lekker bij Vis en rood vlees
Bernardus Pinot Noir Rosella's Vineyard is lekker bij rood vlees, wild, pastagerechten, kazen en paté.
Op dronk
Je kunt deze wijn nu drinken en tot 2026 bewaren.
Californië, USA
Bernardus Pinot Noir Rosella's Vineyard wordt gemaakt Bernardus Winery in de wijngaarden in de Carmel Vallei. Deze zijn zorgvuldig beplant met diverse druivensoorten, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot. De Sauvignon Blanc en Chardonnay druiven groeien in koele zeeklimaten, namelijk in de Monterey Bay.
Pinot Noir druiven
Bernardus Pinot Noir Rosella's Vineyard is gemaakt van 100% Pinot Noir druiven. De Santa Lucia Highlands staan bekend als één van de belangrijkste appellaties van Pinot Noir ter wereld. Één van de redenen voor deze verheven reputatie is Rosella's Vineyard, één van de beste Pinot- en Chardonnay-wijngaarden in Californië. De wijngaard is beplant met een selectie van de beste beschikbare Pinot Noir-klonen en gekweekt met ongeëvenaarde passie en aandacht voor detail.