ClickCease
Speciaalbier

Anderson's Beerbox Craft 6 x Blik

20,45
FLES
DOOS (6)

Anderson's Beerbox Craft 6 x Blik

Anderson's Beerbox Craft 6 x Blik is het perfecte cadeau voor elke bier fanaticus

Bevat de volgende 6 bieren

Anderson's Craft The Greatest Trick, IPA 5,5% "De grootste truc die de duivel ooit uithaalde was de wereld overtuigen dat hij niet bestond." Zei Kevin Spacey ooit. Hiermee is het de eerste van el IPA specials van Anderson's Craft.

Anderson's Craft Sour Park, Sour IPA 5% O mijn god ze vermoordden .... De klootzakken! Dit bier is een hele vette knipoog naar een van de langstlopende tekenfilmseries. Ze hebben dit bier ook ingericht hoe je naar de serie kijkt. Makkelijk te drinken, onderhoudend en toch met een randje!

Anderson's Craft The Devil, IPA 5,5% De grootste truc die de duivel ooit uithaalde was de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestond." Zei Kevin Spacey als Roger "Verbal" Kint in de film The Usual Suspects. Het begint erop te lijken dat de hele regel uit deze film komt. De eerste van deze reeks is The Greatest Trick.

Anderson's Craft Can Touch This, New England IPA 4,9% STOP! Hammertime! Trek je te strakke broek aan en laat je gemeenste dansjes zien! MC Hammer zou hier dorst van krijgen!

Anderson's Craft Red Zeppelin, Irish Red Ale 4,5% Anderson's wilde een lekker, makkelijk drinkbaar bier in hun assortiment. Ook omdat ze iets nodig hadden dat dicht bij de klassieke, traditionele Märtzen ligt. Met een goede moutsmaak en een naam met een knipoog, zeker eentje waar je meer van wilt!

Anderson's Craft Yellow Sabromarine, New England IPA 6,9% We leven allemaal in een gele Sabromarine, gele Sabromarine, gele Sabromarine. Als je dit heerlijke dorstlessende bier opentrekt, komt de muziek je al tegemoet!

Anderson's Craft

Toen Anderson's hoofdbrouwer Sten in 2014 zijn baan in de IT verloor, had hij een paar maanden vrije tijd. Hij was al een paar jaar aan het thuisbrouwen en vroeg zijn vriend Tanno of hij interesse had om samen met hem een brouwerij te beginnen. Hij stemde toe en in mei 2014 werd Anderson's Craft Beer geboren. Na een paar jaar huurbrouwen bij Genika, Tanker en Lehe, Pühaste en Käbliku brouwerij. Sinds juni 2020 hebben ze een eigen brouwerij in Tartu, Estland.

Anderson is van mening dat bier geen saaie drank hoeft te zijn die alleen wordt gebruikt om de dorst te lessen. Behalve dorstlessend kan bier drinken ook verbonden zijn met emoties en herinneringen.... Bier kan je verrassen en een glimlach op je gezicht toveren. Anderson's streeft ernaar bieren te creëren die origineel, gedenkwaardig, evenwichtig en kwalitatief zijn.

Ten minste houdbaar tot

Anderson's Beerbox Craft 6 x Blik is ten minste houdbaar tot ''zie verpakking''
€ 20,45
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
70258
Anderson's Beerbox Craft 6 x Blik is het perfecte cadeau voor elke bier fanaticus, bestel nu voordelig online voor € 20,45
Meer informatie
Type/kleur Indian Pale Ale
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anderson's Beerbox Craft 6 x Blik
Uw waardering
Producent Anderson's Craft
Flesgrootte in liters 0,33