Adulation Chardonnay is romig met smaken van toast en boter. De romige smaken worden in evenwicht gehouden door een zachte mineraliteit en een vleugje tropisch fruit. Drink deze witte wijn uit Californie op een temperatuur van 10-12°C.
Adulation Chardonnay is lekker bij elke zeevruchtenschotel met boter of bruine botersaus, gebakken kip, romige pasta's of soepen, pompoen en wintergroenten.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2024 bewaren.
Adulation Chardonnay Chardonnay wordt gemaakt in Californië, USA
Adulation Chardonnay is gemaakt van 100% Chardonnay druiven. De wijn rijpt 6 maanden sur lie met Frans Eikenhout.
Alcoholpercentage | 14,5 |
---|---|
Type/kleur | Wit |
Wijnmoment | Aperitief |
Gerecht | Visgerechten |
Producent | Adulation Vineyards, California, USA |
Allergenen en ingrediënten | bevat Sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 14,5 |